Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Gratulerer med nok en amerikansk sølvdollar; USAs første moderne minnemynt utgitt til 250-årsjubileet til nasjonens første president George Washington.

Om noen uker vil du motta din neste mynt i serien "Amerikanske Sølvdollar". Sølvmynten, populært kalt ‘Ike Dollar’, hedrer nok en sentral skikkelse i USAs historie; presidenten og generalen Dwight D. ‘Ike’ Eisenhower. For oss kanskje mest kjent for å ha ledet invasjonen av Normandie på D-dagen under andre verdenskrig. I tillegg var Eisenhower viktig for amerikanere for sin kamp mot McCarthyismen, hans rolle i å bekjempe segregering på basis av hudfarge og fordi det var under ham at NASA ble dannet, og dette førte til at USA tok en aktiv rolle i romkappløpet som ble til månekappløpet. Mynten ble for øvrig den første dollar-mynten utgitt på 36 år.

Flott wndollar fra 1974 med månelandingen og slipsnål.
Dette kan du glede deg til: sammen med din neste sølvdollar mottar du gratis slipsnål som matcher mansjettknappene du allerede har sikret deg. Vi informerer deg straks din neste sølvmynt er klar for levering. Har du spørsmål eller endringer før den tid, ta gjerne kontakt med oss på telefon  0 25 50 (08-16) eller på e-post kundeservice@samlerhuset.no

 

Eksklusivt tilbud for samlere av Amerikanske Sølvdollar

   Obama presidentsett - spar 500 kroner!

Sikre deg også et Barack Obama presidentsett