Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Her finner du våre salgs- og leveringsbetingelser og Samlerhusetfordelene

 

Mine samlerhusetfordeler

 1. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Sammen med samleobjektene tilbys alltid sertifikat som garanti for ekthet og kvalitet.
 2. Du trenger ikke å betale noe ved bestilling, men mottar samleobjektet sammen med faktura med 14 dager forfall. Du kan dermed bestille objektet hjem, ta det i nærmere øyesyn og studere det i detalj før du i fred og ro bestemmer deg for om du vil samle på det. Som netthandelsbedrift, sendes objektet per post, og leveringstiden er vanligvis 5-10 dager.
 3. I samleserier tilbys prioritert tilgang til de kommene objektene i samleserien.
 4. Som samler og som en del av samlerservicen mottar du nye utgaver/samleobjekter per post ca. én gang i måneden, eller når det er tilgang på de aktuelle objektene.
 5. I samleserier tilbys rikholdig historisk dokumentasjon skrevet av historikere, numismatikere og andre kompetansemiljø og spesialister. Dette følger uten ekstra kostnad.
 6. I løpet av samleperioden tilbys gjerne skrin, album eller annet utstyr for oppbevaring av samleobjekter og dokumenter. Dette følger uten ekstra kostnad.
 7. Dersom du bestiller et samleobjekt som innleder en samling hos Samlerhuset, tilbyr vi ofte det første samleobjektet til en ekstra fordelaktig pris. På denne måten får du en liten smakebit på om samlingen kan være av interesse for deg.
 8. Samlerhuset dekker ofte fraktkostnader for første forsendelse, og dersom du ønsker å motta de videre forsendelsene, tilkommer fraktkostnad, normalt 69  kroner.
 9. Det er ingen minstekjøpsforpliktelse på kjøp av objekter fra Samlerhuset.
 10. Samlerhuset har alltid utvidet åpent kjøp og tilbyr full returrett i hele 30 dager. Ønsker du å returnere et mottatt samleobjekt tar du kun kontakt med Samlerhuset på telefon, brev eller epost så hjelper vi deg med returen. Returkostnadene dekkes av kjøper. Alle kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av Angrerettloven.
 11. Du samler kun så lenge du selv ønsker. Det er ingen bindingstid og du er til enhver tid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice om du ønsker å avslutte eller gjøre endringer i en samling. Det påløper ingen kostnader eller gebyrer dersom du selv ønsker å avbestille en samling.
 12. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Generelle salgs- og leveringsbetingelser

Alle kjøp fra Samlerhuset er regulert av Angrerettloven, og utover dette Forbrukerkjøpsloven. For å handle via vår nettside må du ha fylt 18 år og ha leveringsadresse i Norge.

Kontaktinformasjon:
Samlerhuset Norge AS,
Postboks 523,
1411 Kolbotn.

Telefon kundeservice: 66 81 15 00/0 25 50.
Epost: kundeservice@samlerhuset.no