Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Det er opp til enhver hvor man handler sine samleobjekter, og hvilken form for samling man setter pris på. Samlerhuset har som alle andre virksomheter et forretningsmessig påslag på det vi tilbyr. Vi kjøper inn varer for en pris og selger det ut igjen for en annen pris. Prisene våre baserer seg på våre kjøpspriser for samleobjektene, samt andre omkostninger vi har knyttet til objektene vi tilbyr, slik som skrin, album og mapper, historisk dokumentasjon skrevet av historikere og eksperter, samt tilvirkningskostnader. Vi ønsker å alltid tilby en god og spennende samleropplevelse, litt ekstraordinært, ekstravagant eller ekstra spennende.

 

En spennende handel - din samlerglede

Det tar tid og arbeidsinnsats å utarbeide de samlingene og tilbudene vi har. Handler du hos oss er myntene eller frimerkene gjerne satt sammen i et sett og presentert i spesialskrin, og det medfølger interessant historisk dokumentasjon forfattet av eksperter og historikere som vi knytter til oss fra inn- og utland. I tillegg får du garanti for objektets ekthet og kvalitet. Vår numismatiske ekspert har over 30 års erfaring med kjøp og inspeksjon av mynter, og vi gir alltid garanti for ektheten til samleobjektene vi tilbyr. Våre kostnader er deretter, og vi priser helheten vi tilbyr; ikke bare samleobjektet, vi tar oss naturligvis betalt for hele produktet vi tilbyr, inkludert kostpriser, garantier, dokumentasjon fra eksperter og historikere, og jobben som ligger bak.

Vi er stolte over samlingene vi tilbyr, de skal være litt ekstra spennende og ekstraordinært presentert, og det skal føles trygt og godt å handle hos oss. Vi liker å sette oss mål om å tilsvare dagligvarehandelens "Jacobs utvalgte", så får andre leverandører tilby annet annet sortiment eller "First price". Hva som passer din "gane", eller din samleinteresse, det er det kun du som bestemmer. 

Søke i markedet selv, eller kjøpe fiks ferdig?

Du på din side tar stilling til hvor du vil handle. Du kan naturligvis selv søke i markedet etter samleobjektene du ønsker deg, og skaffe objektene enkeltvis hos andre tilbydere. Du kan gå fra mynthandel til mynthandel i jakten på de objektene du ønsker deg. Det er spennende i seg selv. Og du kan jakte på internett. Det er veldig spennende å jakte etter objekt for objekt, og sette de sammen i sett og skrin, søke dokumentasjon og historie for objektene og inspisere ekthet og kvalitet. Hvis du på den annen side setter pris på å få hele pakka, ferdig presentert, garantert og dokumentert, og til og med tilsendt hjem til deg; så kan det tenke seg at du verdsetter en handel hos oss. Vi sender samleobjektene hjem til deg, så kan du sitte i din egen stue og i fred og ro studere objektene du har bestilt eller venter på. Du mottar de dessuten med 30 dagers åpent kjøp og returrett og betaler faktura etter mottatt og beholdt forsendelse.

 

Sammenlikne det gjerne med interessen for veteranbil; noen vil elske å kjøpe veteranbilen i deler og bygge den sammen selv del for del, mens andre vil elske å kjøpe den komplett og ferdig polert; fiks ferdig. Du kan gjerne kjøpe mynter og frimerker hos mynthandlere eller på internett, og møysommelig bygge opp en helhet selv. Vi tilbyr mange mynt, seddel, frimerke- og medaljesett fiks ferdig. Det er nok få andre som tilbyr mynter og frimerker satt sammen i sett og med tilhørende rikholdig ekspertforfattet historisk dokumentasjon og med garantier for ekthet og kvalitet som vi gjør. Men valget er ditt – det er bare to ulike veier til mål, eller former for samleglede.

 

Vi legger gjerne vår prestisje i å tilby deg hele helheten, og prissetter dermed også hele helheten. Hvis du liker den måten vi tilbyr samleobjektene på, så ønsker vi deg hjertelig velkommen til å handle hos oss.