Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Å samle i abonnement betyr jevnlig påfyll av samleobjekter, og samleglede. Du får ett og ett objekt tilsendt, så ofte, og så lenge du ønsker. Slik får du både spredt kostnadene utover, og får tilgang og fortrinn etter hvert som vi får tak i objekter til samlingen.

Vi som samler kjenner til gleden i kroppen; den sitrende forventningen og den tilfredsstillende følelsen av å fylle samlingen sin med noe nytt.

Vi kjenner også den gnagende følelsen av å ha et hull i samlingen. Man kan nærmest bli besatt av å søke markedet etter det som fyller ut – og gjør samlingen komplett. Det tiltalende med å abonnere på en samling, er at man får de kommende objektene tilsendt automatisk. Hos Samlerhuset er det ingen bindingstid eller minstekjøpsforpliktelse, så abonnement er ment som ren service og komfort for deg. Dessuten får du tid til å kose deg med ett og ett objekt av gangen, men objektene følger unik skriftlig historiske dokumentasjon omhandlende objektet, samt tilhørende sertifikater for ekthet og kvalitet. Vi vil at det skal være en trygg og god opplevelse å handle hos oss.

 

En spennende hobby å ha

Å samle er kanskje verdens eldste hobby. Lite kan formidle historie slik mynter og medaljer gjør. Slik har det vært i tusenvis av år.

Mynter er håndfaste bevis fra samtiden til fremtiden. Vi som samler får med dette muligheten til å holde liv i, og videreføre historier fra viktige historiske epoker. For oss som samler, er det ikke bare det vi samler på som er viktig. Vi drives også av interesse og kunnskapstørste etter å lære mer om samlerobjektets unike historie. Ikke minst finner vi stor glede i å undre oss over hvilken helt unik historie og reise objektet vi holder i hånda har hatt, og vil ta i fremtiden? Myntsamling er rett og slett en eventyrlig verden!

Myntsamling er rett og slett en eventyrlig verden!

Som å fylle på en konfekteske

Vi liker å sammenlikne en komplett samling, med en full konfekteske. Når du samler tar du vel og merke ikke ut en og en bit av esken, du gjør det motsatte; fyller på ett og ett objekt! Å samle er som å fylle konfektesken med sine helt spesielle favorittbiter! Hver gang du mottar en ny mynt eller medalje til samlingen, er det som å oppdage en ny favorittbit som kan fylle en av de resterende plassene i «konfektesken», skrinet.

Temasamlinger

Når vi tilbyr samling som abonnement, så representerer de til sammen en epoke, eller et relevant tema, slik som Norske minnemynter, den amerikanske sølvmynthistorien, verdens gullrush, 2. verdenskrig, den europeiske gull- og sølvmynthistorien, verdens kunsthistorie, eller verdens gullrush, for å nevne noen. Samlerseriene strekker seg over landegrenser og tidsepoker.

Samleglede hver måned

Gjennom samleserier, abonnement, hos Samlerhuset får du tilgang til objekter og kunnskap som handler om vår felles kulturarv og historie. Du kan bygge din egen samling etter de nisjene du spesielt interesserer deg for; kunst, nasjoners historie, vikingene, kongelige eller krigshelter. Og du kan når som helst stoppe et abonnement. Hvilke av objektene du vil ha, eller stå over bestemmer du også helt selv. Abonnement skal kun være en glede for deg!

Som en del av samlerservicen hos Samlerhuset mottar du nye utgaver/samleobjekter ca. én gang i måneden, og det er komfortabelt, vi sender det hjem til deg. I abonnement får du tilgang på aktuelle objektene, selv om du kanskje må vente litt ekstra noen ganger. Det er nemlig slik at enkelte objekter er vanskelige å oppdrive. Da blir det ekstra gøy når vi kan glede deg med at det endelig er din tur, fordi du har fortrinn til objektene som abonnent i samling.

 

Historien i din egen hånd, fiks ferdig.

Å samle i abonnement gir et gjennomgående bedre tilbud. I samleabonnement tilbyr vi alltid ekstrafordeler, slik som fortrinnsrett til samleobjekter, ekstraordinær historisk dokumentasjon skrevet av anerkjente historikere, numismatikere eller faginstitusjoner; skrin, fagbøker og annet samlerutstyr og tilbehør. Noen liker å gjøre jobben med å søke markedet selv, men for de som liker å få tilsendt samleobjekter og dokumentasjon fiks ferdig hjem til egen stue, pent presentert, uten å måtte gå fra mynthandel til mynthandel i inn og utland, ja da er kanskje abonnement det riktige for seg.

 

Noen liker å søke markedet selv, mens andre setter pris på fiks ferdige samleserier levert rett hjem til egen stue.

 

Vi etterstreber at det skal være litt ekstraordinært og forseggjort, vi vil at det skal gi deg noen ekstrafordeler å handle nettopp hos oss. Vi vet at dokumentasjonen og skrinene i samlingene våre er populære og verdsatt, kanskje det gir en ekstra god samle- og historieopplevelse, rett og slett?

Abonnement er bygget opp for at du skal kunne oppleve gleden ved å bygge opp en unik kunnskap og ditt helt egne eierskap til en hel historie. - En historie verdt å ta vare på. Du får bokstavelig talt ta de i historien i din egen hånd.

Du får bokstavelig talt ta de i historien i din egen hånd.

 

Og husk: I alle våre tilbud, inkludert abonnementene våre, tilbyr vi alltid åpent kjøp og full returrett i 30 dager. Det er aldri minstekjøpsforpliktelser eller bindingstid. Når du er fornøyd, er vi fornøyde!