Moderne årssett 2018

Rekordlavt opplag: kun 5.000 eksemplarer

Moderne årssett 2018

Det moderne årssettet fra Det Norske Myntverket er utgitt i rekordlave 5000 eksemplarer. Årssettet inneholder Det Norske Myntverkets årsmedalje og 20-kroner med spesialpreg.

  • Type: Samling
  • Lager: Tilgjengelig
Pris: 240 kr

Nå kan du sikre deg Det Moderne Årssett 2018. Det Moderne Årssett er utgitt i rekordlave 5.000 eksemplarer. Det Norske Myntverket på Kongsberg produserer alle norske sirkulasjonsmynter, jubileumsmynter og minnemynter på oppdrag fra Norges Bank.

Rekordlavt opplag
Interessen for de siste årenes årssett har vært enorm samtidig som opplagene på det klassiske årssettet stadig har blitt lavere og lavere. Dette har gjort at noen av de siste års utgaver er vanskelig å få tak i. Opplaget på det moderne årssett 2018 er rekordlavt - kun 5.000 eksemplarer.

  • De norske myntene fra 2018 i usirkulert kvalitet fra Norges Bank
  • Myntverkets offisielle årsmedalje
  • Rekordlavt opplag - kun 5.000 eksemplarer
  • Kun 240 kroner, kostnadsfritt tilsendt
  • Innleder samling med tidligere utgitte og fremtidige årssett fra Det Norske Myntverket
Pris:240 kr
Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2018
Kvalitet:
Usirkulert
Opplag:
Rekordlavt! kun 5.000

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av årssettet i moderne utgave fra 2018 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett i klassisk og moderne utgave. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett. Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.