Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.
Takk til alle våre kunder som bidrar til at vår felles historie dokumenteres og bringes videre!


HISTORIEFORMIDLING

Det er viktig for oss at kunder som kjøper sine samleobjekter hos oss skal føle seg trygge på at personvernet deres ivaretas på en sikker og forsvarlig måte i henhold til personvernlovgivningen og annet gjeldende lovverk i Norge. Nedenfor følger en nærmere beskrivelse av hvordan dette håndteres av Samlerhuset Norge AS som behandlingsansvarlig....
De tolv cæsarene representert med byster og Julius Cæsar i bakgrunnen
De tolv cæsarene er en samlebetegnelse på de elleve første keiserne og Julius Cæsar. Dette er noen av de mest kjente - og beryktede - keiserne i Romerrikets historie.

Informasjon om generell prisjustering Vi foretar i disse dager den ordinære, årlige prisvurderingen av våre samleobjekter og tilbud. I denne forbindelse blir det justeringer for enkelte objekter fra og med 1. desember 2021. Prisøkningen gjelder de fleste objekter, men ikke for alle. Endring av priser gjøres for å følge generell prisøkning på...
Jan Baalsrud skal æres med en byste - dersom fundraiseren får nok penger
En byste av Jan Baalsrud er planlagt på Kolbotn. Den skal finansieres frivillig, og Samlerhuset og Forsvarsdepartementet er blant de som har stilt opp. Nå arrangeres en såkalt Fundraiser for alle interesserte mandag 17. juni. Tilstede er Harald Zwart, kona Veslemøy og Thomas Gulliksen.

Beklager! Denne siden finnes ikke lenger.

Samlerhuset er alltid opptatt av å gi igjen til samfunnet, enten det er myntsamlermiljøet, lokalmiljøet, nasjonalt og internasjonalt. Derfor har vi tatt på oss å være aktive på de feltene vi kan bidra med mest.

// //