Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Gratulerer med din første vikingmynt fra den norrøne mytologiens verden, med motiv av den populære guden Tor med hammeren med mjølner høyt hevet i sin hånd. Vi håper du setter pris på det detaljerte dybdepreget, og den patinerte overflaten som fremhever hver detalj i det spennende motivet. 

QUIZ: Hva kan du om Harald Hårfagre? Ta vår vikingquiz her – blir du vikingkonge, høvding eller trell?

Prøv vår Harald Hårfagre quiz!

Om noen uker kan du forvente din neste sølvbelagte minnemynt fra samlingen "Vikingarven 793-1066" til fast lav samlerpris. Denne gangen flytter vi oss noen hundre år inn i vikingtiden, til en tid da kristningen var godt i gang og danskene under Knut den Mektige hadde tatt kontroll over Norge. Vikingmynten hedrer Slaget på Stiklestad og Norges evige helgenkonge, Olav den Hellige. Sammen med mynten kan du denne gangen, foruten det medfølgende ekhetssertifikatet, se frem til utfyllende historisk informasjon rundt det berømte slaget fra en av Norge fremste eksperter på vikingtid, professor i historie Torgrim Titlestad. I tillegg vil du motta en storslått samlemappe for stilfull oppbevaring av dine vikingmynter - alt sammen kostnadsfritt som en del av våre samlefordeler. 

Vikingarven på mynt

Skulle du ha noen spørsmål er det bare å ringe vår kundeservice på telefon 66 81 15 00 (åpent alle hverdager fra kl. 08-16).

PS: Nå kan også du bli med i jakten på kongeriket Norges opprinnelse – les mer på http://www.hafrsfjord.org