Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.
gratis gave frakt koster samlerhuset

Fra tid til annen får vi spørsmål om hvorfor man må betale frakt for et samleobjekt fra Samlerhuset som tilbys gratis. La oss derfor forklare hvorfor frakt må betales av bestiller og ikke kan dekkes av Samlerhuset.

Samlerhuset Norge har som hovedfunksjon å spre samlerglede og å formidle historie, derfor byr vi fra tid til annen på samleobjekt til ekstra fordelaktige priser eller til og med gratis. Det er en investering vi gjør i vårt utstrakte arbeid for å formidle samlerglede og historie. Kostnader til porto må vi imidlertid få inndekket.

Kan det da defineres som et gratistilbud? Ja, det mener vi virkelig. Når vi klinker til og gir bort et objektet gratis, så får du det nettopp – gratis. Men portoen kan vi ikke påta oss å spandere på toppen.

Hvorfor er fraktprisen 39,95 kroner?  Samlerhuset opererer med standardsatser på porto på lik linje med andre netthandler. Portosatsen er beregnet for å dekke kostnader med frakt og god emballering slik at du får samleobjektet du har bestilt trygt hjem til deg, fritt for brekkasje og skader.

Med pakking og emballering på toppen, så syns ikke vi at vi tar urimelige priser, og sammenliknet med andre netthandler er fraktsatsene til Samlerhuset helt på linje, kanskje til og med bedre. Våre forsendelser veier oftest langt over 100 gram. Til sammenlikning er portosatsen Posten tar for pakker mellom 100 og 350 gram og uten emballasje 36 kroner.

Betyr det at dersom Samlerhuset Norge hadde hatt et utsalgssted og man hadde møtt opp der, så ville man fått produktet gratis? Ja, for da slipper du jo fraktsatser. Det er mulig å komme til oss for å hente varene, men vi må ha varsling i god tid fordi vi har sentraloppbevaring. I og med at landets samlere bor spredt utover Norge så er det imidlertid ikke så praktisk for mange å måtte oppsøke våre kontorer på Kolbotn.

Vi håper dette gav deg en liten forklaring på hvorfor vi tar noen kroner for å sende spennende samleobjekt til deg.