Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.
Østlandets Blad, Moss Avis, Akershus Amtstidene og Fredrikstad Blad gjorde et oppslag om Samlerhuset og Ole Bjørn Fausa og vårt prosjekt rundt tungtvannet.

Samlerhusets aksjon, der vi gir bort tungtvann til privatpersoner, skoleklasser og museer, får oppmerksomhet. Mandag åttende januar fikk vi presseoppslag i fire aviser på Østlandet.

Avgjørelsen om å gi bort tungtvann til skoleklasser og museer ble tatt for lang tid siden, men den fikk fornyet interesse nå. I Østlandets Blad preget Samlerhuset forsiden på avisen (betal-artikkel). Saken om at Samlerhuset sikret seg en tønne med tungtvann fra Tinnsjøen fikk også dekning i Moss Avis (betal-artikkel), og også Fredrikstad Blad og avisen Akershus Amtstidene har dekket saken om at vi også gir bort tungtvann til privatpersoner. Samlerhuset setter pris på god kontakt med lokalaviser, og setter pris både på omtalen og på at lokalaviser fokuserer på bedriftene i området.

Samlerhuset har tidligere gitt bort tungtvann til Norges Hjemmefrontmuseum. For Samlerhuset handler tungtvannet først og fremst om å hjelpe til med å leveliggjøre historien og å gjøre den tilgjengelig for folk flest. Derfor har vi også gitt bort tungtvann til museer, skoler og andre utdanningsinstitusjoner. Vi har fått god og positiv tilbakemelding fra mange av våre mottakere, som har hatt god bruk av tungtvannet. 

Lurer du på hva tungtvann er? Da kan du se denne videoen!