Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Administrerende direktør i Samlerhuset, Hans Petter Hongset, og kommunikasjonsdirektør Anne Kathrine Brødholt deltok på åpningen av fredsprisutstillingen til ære for Maria Resa og Dmitrij Muratov. Her fra intervju om utstillingen.

Samlerhuset var tilstede under åpningen av fredsprisutstillingen til ære for vinnerne av Nobels fredspris 2021; Maria Resa og Dmitrij Muratov. 

I desember åpnet Nobels fredsprisutstilling til ære for Maria Resa og Dmitrij Muratov. Disse to tapre journalistene har satt livet på spill for å bekjempe tyranni og undertrykkelse, og det var en høyst fortjent tildeling til begge.

I forbindelse med Samlerhusets partnersamarbeid med Nobels Fredssenter deltok vi ved den flotte utstillingsåpningen, og fikk æren av å høre fredsprisvinnernes opplevelse av utstillingen og høre deres inspirerende taler om sin innsats for ytringsfriheten. I videoklippet under ser du fredsprisvinnerne, åpningen og administrerende direktør i Samlerhuset, Hans Petter Hongset og kommunikasjonssjef Anne Kathrine Brødholt som gir sin varme anbefaling om å se og erfare utstillingen som formidler det viktige temaet om ytringsfrihet.

 Samarbeidet er del av Samlerhusets fokus på demokrati, fredsbevaring og formidling.