Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Myntene til ære for vikingarven er fortsatt tilgjengelige, men det eksklusive forhåndssalget er nå avsluttet.

Beklager, men det eksklusive forhåndssalget er nå avsluttet. Mynten er nå offisielt lansert og kan sees på www.vikingmynt.no.

Forhåndssalget av vikingmynter, der man kunne få nummererte utgaver av minnemynten til ære for slaget ved Hafrsfjord for 99 kroner, er nå avsluttet. Mynten, "Battle of Hafrsfjord", er del av serien Vikingmynter.

Vikingmynter er en serie mynter preget av Tower Mint på bestilling fra regjeringen på Isle of Man. Man er en øy med lange vikingtradisjoner, blant disse Tynwald, et av de eldste parlamentene fortsatt i bruk. Øya ble mye brukt av nordmenn, og har derfor en nær tilknytning til norske vikinger. I serien er derfor både Håkon den gode, Harald Hårfagre, Harald Hardråde, Olav Tryggvason, Olav den hellige og en rekke andre vikinger, slag og hendelser inkludert. Myntseriens revers er preget etter design fra en norsk designer.

Samlerhuset er stolte av å kunne tilby disse spennende myntene som minner fra vikingtiden, den formative tiden i Norges forandring fra småkongedømmer til et førdemokratisk og relativt moderne kongedømme. Samlerhuset er eneste distributør av disse myntene i Norge. Dersom du er interessert i disse myntene, anbefaler vi deg å ta kontakt med kundeservice på kundeservice@samlerhuset.no eller på telefonnummer 66 81 15 00.