De tolv cæsarene representert med byster og Julius Cæsar i bakgrunnen
De tolv cæsarene er en samlebetegnelse på de elleve første keiserne og Julius Cæsar. Dette er noen av de mest kjente - og beryktede - keiserne i Romerrikets historie.


Jan Baalsrud skal æres med en byste - dersom fundraiseren får nok penger
En byste av Jan Baalsrud er planlagt på Kolbotn. Den skal finansieres frivillig, og Samlerhuset og Forsvarsdepartementet er blant de som har stilt opp. Nå arrangeres en såkalt Fundraiser for alle interesserte mandag 17. juni. Tilstede er Harald Zwart, kona Veslemøy og Thomas Gulliksen.

Lær mer om Queen Elizabeth II Gold Sovereign i denne oversiktelige guiden! Klikker du på bildet, blir du tatt videre til en guide til Elizabeth II sovereign i gull. Oversikten inkluderer også en fin oversikt over denne gullmyntens lange historie fra forgjengeren Henrik VII via den første offisielle i 1817. Sovereign har en plass i britisk...
Samlerhuset er alltid opptatt av å gi igjen til samfunnet, enten det er myntsamlermiljøet, lokalmiljøet, nasjonalt og internasjonalt. Derfor har vi tatt på oss å være aktive på de feltene vi kan bidra med mest.

Når du handler hos oss, ønsker vi at du skal bli helt fornøyd. Derfor har du alltid åpent kjøp i 30 dager fra dagen du mottar et samleobjekt. Dersom du opplever at samleobjektet du har kjøpt har feil eller mangler, er det bare å kontakte oss innen 30 dager, så skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg.