Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Visste du at Samlerhuset har lansert Samlerhusetbloggen? Velkommen inn til en forundelig spennende verden, av samlerglede og historie. Vi har en ubeskrivelig spennende jobb, og kan aldri bli utlært. Vårt formål er å skape samlerglede og å formidle historie. Det håper vi nå at bloggen kan bidra ytterligere til. Ta en titt inn til oss da vel: Velkommen til Samlerhusetbloggen!

Samlerhusetbloggen er opptatt av å gjøre det lett for våre lesere å sette seg inn i historie og samlerverdenen. Vi vil gjerne nå så mange som mulig av dere som mulig. Dersom dere vil være sikre på ikke å gå glipp av noen poster, kan dere melde dere på vårt nyhetsbrev her. Da vil dere få beskjed hver gang vi legger ut saker om gamle mynter, nye quizer, tanker om samlerglede og samlerinteresse, relevant gjennomgang av sjeldne og mer ordinære mynter og mye annet.

Dersom du er på Facebook, legger vi ut samtlige av våre artikler på vår side der. Imidlertid er Facebook styrt av algoritmer som er utenfor vår kontroll, så vi anbefaler deg enten å besøke bloggen fra tid tilannen, å melde deg på vårt nyhetsbrev eller å besøke vår Facebook-side ofte dersom du ønsker å få med deg alt på bloggen.