Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Vil du sikre en spennende jobb i et flott miljø? Samlerhuset leter etter deg som er smart, engasjert og flink til å prate og lytte.

Samlerhuset søker en salgskonsulent som skal hjelpe til med å selge våre objekter, som varierer fra mynter og medaljer til frimerker og myntbrev. Du trenger ikke å vite noe om dette før du begynner, og det er heller ikke et krav om tidligere erfaring innen salg.  

I stedet er vi ute etter deg som er en naturlig historieforteller, som er flink til å prate med folk og som liker nye utfordringer hver dag. Selv om Samlerhuset er opptatt av historie og kunnskap, vil du bli opplært om alt du trenger å vite, og du vil ha notater som hjelper deg gjennom samtalene, uansett om du selger en gullmynt fra Napoleon, en minnemedalje til freden etter andre verdenskrig, Norges første frimerke eller et annet av de mange objektene vi tilbyr. 

Vi tilbyr et svært spennende miljø med svært forskjellige og interessante kollegaer. Vi har høy takhøyde og er mer opptatt av at du skal utvikle deg som konsulent enn at du skal ha øyeblikkelig suksess. Flere av våre salgskonsulenter har kommet inn med minimal kunnskap om og interesse for våre varer, men med gode holdninger og interesse for å lykkes. De har nå svært god kjennskap til og kunnskap om våre objekter. Mange salgskonsulenter trodde at de bare skulle jobbe i noen måneder, og flere har passert fem år som vellykkede salgskonsulenter for Samlerhuset. 

Virker dette interessant? Klikk her for å sende en søknad!