Oversikten over spørsmålene nedfor er delt inn i tre hovedemner: Å handle hos Samlerhuset, Om oppbevaring av mynter og Om faktura og betaling.
- Koster det ekstra å ringe til telefonnummer 02550?
- Hvorfor skal jeg handle hos Samlerhuset?
- Er det trygt å handle hos Samlerhuset?
- Har Samlerhuset en butikk?
- Er prisen for samleobjekter det samme som metallets verdi?
- Hvordan lages en mynt eller medalje?
- Skal ikke samlerobjekter være en investering og gi verdistigning?
- Kan dere love verdistigning for enkelte samleobjekter?
- Hvorfor er prisene til Samlerhuset i noen tilfeller høyere enn andre handlere i bransjen?
- Jeg ble oppringt av en selger hos Samlerhuset, men vil reservere meg. Hvordan går jeg frem?
- Jeg ønsker ikke lenger å motta markedsføring og reklame fra Samlerhuset. Hvordan går jeg frem?
- Jeg har reservert meg i Brønnøysundregisteret mot reklame, hvorfor kontakter dere meg likevel?
- Jeg er ikke fornøyd med servicen jeg fikk når jeg var i kontakt med dere. Hvordan formidler jeg min klage?
- Kan falske mynter og samleobjekter forekomme?
- Hvorfor selges objektene som abonnement?
- Første objektet i abonnementet var så billig. Hvorfor?
- Hvorfor tilbys samlinger i abonnement?
- Er det bindingstid på abonnementer hos Samlerhuset?
- Følger det forpliktelser med når jeg tar imot et godt velkomsttilbud?
- Hva gjør jeg for å avslutte et abonnement?
- Tilbudet deres fremstår for godt til å være sant. Er det det?
- Hvorfor må jeg betale porto?
- Hvordan ivaretar Samlerhuset personvernet og reglene knyttet til GDPR?
- Burde jeg forsikre mine samleobjekter?
- Jeg har arvet en samling, men har ikke arvet samlerinteressen. Hva gjør jeg?
- Handler Samlerhuset tilbake samlinger fra tidligere samlere eller arvinger?
- Jeg vil selge tilbake samlingen min, kan jeg ikke kreve det?
- Kan dere gi meg en verdivurdering av samleobjektet?
- Hvilken pris tilbyr Samlerhuset for samleobjektene?
- Hva er samlingen min verdt?
- Hvor kan jeg selge samleobjektene mine?
- Jeg er ikke kunde hos Samlerhuset, men ønsker å selge et objekt til dere.
Oppbevaring av mynter og medaljer
- Hvordan behandler jeg moderne mynter/medaljer i proof-kvalitet?
- Kan jeg ta ut samleobjektene ut fra kapselen den er i?
- Bør og kan man vaske eller rense mynter?
- Hvordan renser jeg eldre mynter og medaljer i gull?
- Hvordan renser jeg eldre sølvmynter/medaljer?
- Jeg har fått en stor faktura med to fakturablanketter. Skal jeg betale begge fakturaene?
- Jeg har mottatt sendingen, men finner ikke fakturaen, hva skal jeg gjøre?
- Avdragsfaktura: Hva skal jeg gjøre når jeg har bestilt et produkt hvor jeg har inngått en avtale om betaling i avdrag?
- Kan jeg dele opp fakturaen i avdrag i etterkant?
Hvis du har spørsmål som ikke besvares her, ikke nøl med å ta kontakt på:
Samlerhuset Norge AS,
Postboks 523,
1411 Kolbotn.
Telefon kundeservice: 66 81 15 00/0 25 50.
Epost: kundeservice@samlerhuset.no
Å handle hos Samlerhuset
Samlerhusets formål er å skape samlerglede og fortelle historie. Vi selger samleobjekter til de som er opptatt av gleden ved samling og historie som hobby. Samlerhuset ser ikke på samleobjekter som investeringsobjekter, og garanterer ikke at våre objekter beholder sin opprinnelige pris eller at de vil øke i verdi. Vi er opptatt av gleden ved å samle, affeksjonsverdien og historien som knyttes til objektene, og anbefaler derfor samling som hobby.
Koster det ekstra å ringe til telefonnummer 02550?
Nei, prisen for å ringe femsifrede telefonnummer er regulert av myndighetene, og koster ikke mer enn å ringe til en mobiltelefon i Norge. De fleste har i dag mobilabonnement-pakker med gratis anrop til mobil i Norge, og dermed er oppringning til vårt 5-sifrede nummer også gratis/inkludert i abonnementsprisen.
Hvorfor skal jeg handle hos Samlerhuset?
Du skal handle hos Samlerhuset dersom du verdsetter det lille ekstra. Samlerhusets tilbud er nemlig differensiert i forhold til øvrige mynthandlerforretninger. Sammen med objektene du handler av oss følger omfattende historisk dokumentasjon, ofte skrin og annet tilbehør, samt garanti for ekthet og kvalitet. Vi handler av anerkjente tilbydere, og har lang erfaring i bransjen. Samlerhuset ble etablert i 1994, og vår fremste numismatiker har over 30 års erfaring i bransjen. Samleobjektene du handler av oss sendes bekvemt direkte hjem fremfor at du selv må reise landet rundt på jakt etter samleobjektene du ønsker deg. Samlerhuset tilbyr videre alltid utvidet åpent kjøp og returrett i hele 30 dager slik at du kan studere objektene i fred og ro og være sikker på at du blir helt fornøyd med det du kjøper fra oss.
Er det trygt å handle hos Samlerhuset?
Absolutt. Samlerhuset har drevet virksomhet i 25 år, og oppfyller det til enhver tid gjeldende regelverk. Samlerhuset er videre sertifisert som Trygg e-handel, og benytter bransjeledende betalingsløsninger. På denne måten skal du alltid kunne handle trygt hos oss.
Har Samlerhuset en butikk?
Nei, dessverre har Samlerhuset ikke noen butikk som du fysisk kan besøke.
Er prisen for samleobjekter det samme som metallets verdi?
Nei, prisen på samleobjektet kan ikke sammenstilles med metallets verdi. Utover selve metallet så er det slik at både tilvirkning av objektet gir påslag, og andre forhold slik som etterspørsel, kvalitet, årgang med mer. I tillegg beregnes naturligvis et forretningsmessig påslag. Medaljer inkluderer også merverdiavgift til staten, tilsvarende 25 % av utsalgsverdi.
Vi kan gjerne trekke en sammenlikning til utvikling og salg av smykker eller sølvbestikk hvor kostnader til kunstner, lisenser, maskiner og spesialutstyr, samt forretningsmessig påslag og merverdiavgift til staten kommer som påslag utover metallets verdi.
Hvordan lages en mynt eller medalje?
Tilvirkning av en mynt eller medalje er en omfattende prosess med betydelig håndarbeid som både krever kunstner, gravør, håndarbeid slik som modellering i gips, leire, plastilin og grafisk, samt utvikling av unike pregestempler i stål for å nevne noe. Å prege i metall krever kunstnerisk presisjon og er en omfattende prosess.
Skal ikke samlerobjekter være en investering og gi verdistigning?
Nei, det er ikke vår filosofi. Samlerhuset er opptatt av samleobjekter som historieformidlere, gleden ved samling og samling som hobby. Investeringsfokus er ikke noe vi ønsker å oppfordre til.
Kan dere love verdistigning for enkelte samleobjekter?
Nei, selv om en positiv verdiutvikling for enkeltobjekter kan forekomme, og selv om enkeltobjekter historisk sett kan ha hatt verdistigning, så vil vi aldri kunne love det. Det vil heller aldri en gullsmedforretning eller kunstforretning kunne gjøre. Vi ønsker heller ikke å fokusere på investeringsaspektet, heller på affeksjonsverdien, og gleden ved samling og historie som hobby. Samlerhusets formål er å skape samlerglede og å fortelle historie.
Hvorfor er prisene til Samlerhuset i noen tilfeller høyere enn andre handlere i bransjen?
Samlerhusets formål er å skape samlerglede og å formidle historie. Prisen på våre tilbud baserer seg på den innkjøps- og tilvirkningskostnaden vi til enhver tid har. Det medfølger ofte ekstrafordeler med objektene vi tilbyr, slik som historisk dokumentasjon, skrin og samlerutstyr. Vi handler fra anerkjente forhandlere, og garanterer for ekthet og kvalitet på objektene vi tilbyr, og sender de hjem til deg. I tillegg beregnes naturligvis et forretningsmessig påslag. For medaljer og andre samleobjekter inkluderes også merverdiavgift til staten, tilsvarende 25 % av utsalgspris. Samlet tar vi mål av oss å skape en ekstra bekvem og ekstra spennende historie- og samleopplevelse for deg.
Jeg ble oppringt av en selger hos Samlerhuset, men vil reservere meg. Hvordan går jeg frem?
Du kan til enhver tid reservere deg mot telefonsalg i Brønnøysundregisteret. Vi har rutiner for å holde vårt kunderegister oppdatert på dette offentlige registeret. Videre kan du selvfølgelig også ta kontakt med oss direkte for å få endret eller slettet dine opplysninger hos oss, om det er ønskelig. Vi ønsker selvfølgelig ikke å miste deg, så er det noe vi kan bli bedre på for å sikre en god opplevelse for deg, så verdsetter vi din tilbakemelding.
Jeg ønsker ikke lenger å motta markedsføring og reklame fra Samlerhuset. Hvordan går jeg frem?
Du kan til enhver tid ta kontakt med oss for å oppdatere dine opplysninger og reservere deg mot markedsføring og reklame fra oss. Vi ønsker selvfølgelig ikke å miste deg, så er det noe vi kan bli bedre på for å sikre en god opplevelse for deg, så verdsetter vi din tilbakemelding.
Jeg har reservert meg i Brønnøysundregisteret mot reklame, hvorfor kontakter dere meg llikevel?
Når du har et aktivt kundeforhold i en virksomhet, så har du tatt et aktivt valg om å være kunde i akkurat den virksomheten. Da overstyres ditt ønske om å være kunde, de generelle begrensninger du har satt for virksomheter, i Brønnøysund. Du velger selv ut hvem du vil ha et kundeforhold til, og dessuten ønsker å motta kommunikasjon fra. Vi sender gode tilbud og informasjon til våre kunder, og det verdsettes normalt sett veldig høyt av våre kunder, fordi det er interessen deres. Du kan allikevel kontakte oss og justere hvilken kommunikasjon og reklame du vil ha, det er du som styrer og begrenser kommunikasjonen du vil ha i ditt kundeforhold med oss. Vel og merke stilles det også noen krav til oss som selskap, knyttet til å kunne gi deg tilgang på relevant informasjon i ditt kundeforhold. Dessuten har vi noe øvrig dokumentasjonsplikter iht regnskapslov, hvitvaskingsregler og andre forbrukerorienterte rettigheter og plikter etc.
Jeg er ikke fornøyd med servicen jeg fikk når jeg var i kontakt med dere. Hvordan formidler jeg min klage?
Samlerhusets formål er å skape samlerglede og formidle historie. Vi har etablerte rutiner for å ivareta god kundeservice, og ønsker selvfølgelig lange og gode kundeforhold. Så kan det forekomme situasjoner fra tid til annen som vi helt sikkert kan bli flinkere på å håndtere. Vi håper derfor at du gir oss anledning til å rydde opp i eventuell mangelfull håndtering, og oppfordrer deg til å sende oss en melding på kundeservice@samlerhuset.no. Spesifiser gjerne dersom henvendelsen gjelder en klage.
Kan falske mynter og samleobjekter forekomme?
Det finnes dessverre forfalskninger og kopier av alt her i verden, også innenfor vår bransje. Vi i Samlerhuset har lang erfaring med kjøp og salg av mynter og samleobjekter, kvalitet og seriøsitet er en dyd for oss. Vår fremste numismatiker og innkjøper har 30 års erfaring i bransjen. Vi har strenge rutiner for kvalitetsinspeksjon av objektene vi til enhver tid tilbyr, og handler kun fra seriøse aktører. Å etterleve en streng kvalitetskontroll er avgjørende for oss, som Norges største forhandler. Alle objektene vi tilbyr har derfor medfølgende garanti for ekthet og kvalitet.
Hvorfor selges objektene som abonnement?
Å samle i abonnement gir et gjennomgående bedre tilbud. I samleabonnement tilbyr vi alltid ekstrafordeler, slik som fortrinnsrett til samleobjekter, historisk dokumentasjon skrevet av anerkjente historikere, numismatikere eller faginstitusjoner; skrin, fagbøker og annet samlerutstyr og relevant tilbehør. Som en del av samlerservicen mottar du nye utgaver/samleobjekter per post ca. én gang i måneden, eller når det er tilgang på de aktuelle objektene. I alle våre tilbud, inkludert abonnementene våre, tilbyr vi alltid full returrett og åpent kjøp i 30 dager, uten bindingstid eller videre forpliktelser. Vi er opptatt av at det skal være spennende å samle, og vi tilbyr en helhet av samleobjekt og historisk dokumentasjon omhandlende objektet og dets historie. Å bygge seg opp en samling i abonnement muliggjør samling for flere, da mottar man ett og ett objekt og betaler etter hvert som samlingen bygges opp.
Hvorfor tilbys samlinger som abonnement?
Samlerhuset tilbyr deg abonnement på utvalgte samlinger. Abonnement skal bare være en fordel for deg. Det gir deg tilgang til en helt unik samling og samleopplevelse. I abonnement får du tilsendt ett og ett objekt, og du bygger opp samlingen din bit for bit, til et komplett sett, eller et lite samleunivers. Hvilke objekter du vil ha og ikke, det bestemmer du helt selv. Du betaler bare for det du mottar og beholder. Les mer her.
Første objektet i abonnementet var så billig. Hvorfor?
Dersom du bestiller et samleobjekt som innleder en samling hos Samlerhuset, tilbyr vi ofte det første samleobjektet til en ekstra fordelaktig pris. Slik får du en rimelig smakebit på om samlingen er av interesse for deg.
Er det bindingstid på abonnementer hos Samlerhuset?
Nei, det er aldri bindingstid på abonnementene vi tilbyr.
Følger det forpliktelser med når jeg tar imot et godt velkomsttilbud?
Nei, det er aldri kjøpsforpliktelser hos oss. Dersom tilbudet innleder et abonnement, så kan det avbestilles.
Hva gjør jeg for å avslutte et abonnement?
Du kan når som helst ta kontakt med oss på telefon, e-post eller brev for å gjøre avbestillinger, avslutte eller endre dine abonnement.
Tilbudet deres fremstår for godt til å være sant. Er det det?
Nei. Innimellom har vi lyst til å rive i litt skikkelig, slik at flere får ta del i gleden ved å samle og sette seg inn i historie. I andre tilfeller er de gode tilbudene en forpliktelsesløs smakebit på et abonnement.
Samlerhuset har ved noen anledninger valgt å gi bort enkeltobjekter til norske samlere i forbindelse med jubileer eller temaer vi har vært opptatt av. Det gjør vi fordi vi er levende og oppriktig engasjert i samling og historie. Så håper vi at det over tid kan bidra til å skape ekstra samlerglede og –engasjement for historie og samling hos enda flere entusiaster.
Hvorfor må jeg betale porto?
Portokostnaden dekker direktekostnader vi har til blant annet frakt, pakking og emballasje. Samlerhuset benytter postomfordelingstjenester fra posten, easy4you og flere, og forholder oss til de priser og krav til emballering etc. som til enhver tid gjelder. Vi pakker forsendelsene for hånd, og beregner ingen fortjenestemargin på porto.
Hvordan ivaretar Samlerhuset personvernet og reglene knyttet til GDPR?
Samlerhuset overholder lovgivningen for personvern – GDPR. Vi har gjennomgått våre retningslinjer og implementert rutiner for å ivareta regelverket og sikre trygg håndtering av data og fortsatt etterlevelse av reglene. Alt dette for å ivareta våre kunders sikkerhet og interesser til det beste.
Burde jeg forsikre mine samleobjekter?
Innbo og løsøreforsikring bør dekke dine samleobjekter, men det er forskjellige vilkår og forsikringssum fra avtale til avtale. Her bør du kontakte ditt forsikringsselskap for nærmere opplysninger.
Jeg har arvet en samling, men har ikke arvet samlerinteressen. Hva gjør jeg?
Vår erfaring er at driveren for samlere er at de syns samling som hobby er gøy, og at de interesserer seg for historie. Mange hobbyentusiaster, uansett interesse, bruker også en del penger på interessen sin, det være seg kunst, glass og krystall, smykker og sølvtøy eller i vårt tilfelle mynter, medaljer og andre samleobjekter. Det vi imidlertid ser fra tid til annen, er at samlergleden ikke nødvendigvis går i arv. Dersom du har arvet en samling som du ikke har noe ønske om å beholde, kan du forsøke å selge hele, eller deler av samlingen.
Handler Samlerhuset tilbake samlinger fra tidligere samlere eller arvinger?
Samlerhuset handler samleobjekter etter den til enhver tid gjeldende interessen i samlemarkedet. Vi handler normalt sett fra forhandlere, men i enkelttilfeller handler vi objekter fra samlere som har handlet hos oss. Vi kjøper sjelden hele samlinger fordi vi handler inn samleobjekter det er etterspørsel etter nå, sett i sammenheng med hvilke objekter vi til enhver tid har i vårt oppdaterte sortiment. Hvis vi allerede har objektene i vår beholdning trenger vi kanskje ikke flere nå.
Jeg vil selge tilbake samlingen min, kan jeg ikke kreve det?
Nei, våre innkjøp baserer seg på nåværende etterspørsel i samlemarkedet og de objektene vi eventuelt har mangel på i vårt sortiment. Selv om samleobjekter flere ganger kan selges videre, så er det avhengig at etterspørselen i markedet, på lik linje med for eksempel kunst, smykker, bestikk, design og enhver annen gjenstand.
Kan dere gi meg en verdivurdering av samleobjektet?
Samlerhuset har ingen butikklokaler og tilbyr derfor ikke verdivurdering- eller takseringstjenester. For taksering- eller vurdering av samleobjekter anbefaler vi å benytte en av landets mange mynthandlerforretninger som har spesialisert seg på prising og innkjøp av samleobjekter fra privatpersoner.
Hvilken pris tilbyr Samlerhuset for samleobjektene?
Den prisen Samlerhuset tilbyr for samleobjekter er basert på en prisvurdering i samlemarkedet. Den kjøpsprisen vi kan tilby vil normalt ligge noe under utsalgspris. Dette er fordi vi som enhver annen forhandler beregner et forretningsmessig påslag ved kjøp og salg.
Hva er samlingen min verdt?
Alt avhenger av hva du har i din samling, og hvilken interesse det er for samleobjektene dine i markedet akkurat nå. Enkelte samleobjekter er det etterspørsel etter, eller du treffer akkurat den rette kjøperen. Da kan prisen til og med være høyere enn du betalte for den. I mange tilfeller vil prisen imidlertid være lavere. Et jubileum eller arrangement, for eksempel ski-VM, hadde svært etterspurte samleobjekter i 2011, men trenger ikke nødvendigvis lenger å være like etterspurt. Dette vil kunne gjenspeile seg i prisen du kan forvente for objektet i dag. Det er derfor vi anbefaler å handle samleobjekter basert på gleden ved å samle og interesse for historie. Vår erfaring er at det er sammenfallende med hvorfor de fleste mennesker samler.
Hvor kan jeg selge samleobjektene mine?
Det finnes mange dyktige mynthandlere rundt om i landet som har butikk- og besøkslokaler og som har spesialisert seg på kjøp av samleobjekter fra privatpersoner. Kjøp og salg av samleobjekter vil alltid henge sammen med interesse og etterspørsel i samlermarkedet. Som med ethvert samleobjekt uavhengig av om det er kunst, sølvtøy, porselen eller veteranbiler, vil man aldri kunne være sikker på at det finnes kjøpere.
Jeg er ikke kunde hos Samlerhuset, men ønsker å selge et objekt til dere.
Samlerhuset handler primært fra registrerte forhandlere. I enkelttilfeller handler vi samleobjekt fra samlere som har handlet hos Samlerhuset. Vi forholder oss for øvrig til gjeldene regelverk for kjøp og salg. Dagens regelverk krever proveniens, full dokumentasjon og sporing av samleobjektene. Våre retningslinjer er utarbeidet for å kunne garantere for de objektene vi til enhver tid kjøper og selger, god ivaretagelse av lovkrav og en effektiv handel.
Oppbevaring av mynter
Her kan du lese svar på de vanligste spørsmålene rundt det å oppbevare mynter.
Hvordan behandler jeg moderne mynter/medaljer i proofkvalitet?
Proofmynter/medaljer skal du aldri ta direkte på! La de ligge slik du kjøpte dem, i kapsler, plastlommer eller i andre beskyttelsesformer. Det er utrolig hvor sjenerende et fingeravtrykk lyser imot deg på en proofmynt. Du får aldri fjernet avtrykket, og det gjør mynten/medaljen mindre verdt.
Kan jeg ta ut samleobjektene ut fra kapselen den er i?
Vi anbefaler ikke at du skal ta ut samleobjektene ut fra kapselen den er i. Særlig når det gjelder proofmynter/medaljer, dette medfører at mynten/medaljen blir mindre verdt.
Bør og kan man vaske eller rense mynter?
Det er litt smak og behag om man vi gjøre en lett rengjøring eller rens av mynter, men vår erfaring er at mange samlere foretrekker å la være. Mange vil si at myntene mister litt av sin autentisitet og historie ved å rense dem. Det er spennende med den naturlige patinaen som følger med myntenes alder og historie, samt det faktum at myntene utsettes for slitasje under håndtering. Hvorvidt man renser myntene sine er naturligvis et personlig valg, og det er mange vaskede eller rensede mynter i omløp. Det er derfor ikke uvanlig at vi, og andre mynthandlere kjøper og videreselger mynter som i årenes løp kan ha blitt renset. Hos oss vasker eller renser vi i hovedsak aldri mynter, med mindre det er noen helt spesielle forhold. Dersom du ønsker å rense objektene tenker vi på generell basis at den mest skånsomme formen er å skylle myntene i lunkent vann. Vær spesielt oppmerksom på myke metaller som kan få striper, eller bli mer eller mindre matt eller blank enn naturlig er. Merk at Proof-mynter aldri bør behandles, vaskes eller renses. Proof-mynter bør heller ikke tas ut av sin beskyttelseskapsel, med berøring vil de miste sin unike speilblanke struktur.
Mine mynter i gull og annet metall virker skitne, hva gjør jeg?
Vi fraråder normalt sett rens av samlerobjekter, både i gull og andre metall. En gullmynt/medalje kan ligge på havets bunn i 500 år og være like frisk og vakker som da den forlot myntverkstedet, og den bærer dessuten en unik historie slik den er. Ligger en gullmynt/medalje i jorden i hundrevis av år, er mynten fortsatt en vakker mynt/medalje når du graver den frem og som bærer preg av den historien. Smuss på overflaten kan eventuelt fjernes med hjelp av varmt vann.
Hvordan renser jeg eldre sølvmynter/medaljer?
Dersom du velger å renes myntene dine og de er i sølv, er det greit å vite at sølv reagerer i visse tilfeller negativt i kontakt med andre stoffer. Det beste rådet for å rengjøre en sølvmynt/medalje er å lage en såpeblanding av Zalo og vann La mynten/medaljen ligge der noen minutter, for deretter å bruke fingrene forsiktig og vaske av skitten. Skyll mynten etterpå i lunkent vann, la den lufttørke (eller klapp den veldig forsiktig med en myk fille), og du har gjort det nødvendigste.
Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med mynten/medaljen, kan du legge den i eddikessens, 7 % konsentrasjon, ikke sterkere. La mynten/medaljen ligge noe timer og skyll den så med lunkent vann før du tørker den som før nevnt. En slik lavkonsentrert eddikessens vil fjerne et eventuelt fettlag og løse opp smuss på mynten/medaljen. Du skal ikke bruke kjemikalier eller sølvpuss på sølvmynter og -medaljer.
Faktura
Er det noe du lurer på om fakturaer? Her kan du få svar.
Jeg har fått en stor faktura med to fakturablanketter. Skal jeg betale begge fakturaene?
Nei, du skal ikke betale begge fakturaene. Fakturaen er delt i en ”Nei takk” del og en ”Ja takk” del. Hvis du innbetaler ”Nei takk” delen innbetaler du da kun for varen som du har mottatt, og takker nei til ekstratilbudet. Innbetaler du derimot ”Ja takk” delen så innbetaler du for varen du har mottatt, samt deler av ekstratilbudet. Merk at du ikke stopper en eventuell samling selv om du bruker ”Nei-takk”-giroen, du sier kun nei til et nytt tilbud.
Jeg har mottatt sendingen, men finner ikke fakturaen, hva skal jeg gjøre?
Fakturaen skal alltid ligge sammen med forsendelsen. Hvis du ikke finner fakturaen ta kontakt med oss på telefon 0 25 50 eller sende en e-post til kundeservice@samlerhuset.no. Vi vil da ettersende deg en kopi av fakturaen.
Avdragsfaktura: Hva skal jeg gjøre når jeg har bestilt et produkt hvor jeg har inngått en avtale om betaling i avdrag?
Du mottar en faktura sammen med din forsendelse på totalbeløpet. Du har da anledning til å velge to betalingsalternativ.
1. Du kan velge å betale hele beløpet i henhold til vedlagte faktura.
2. Du betaler avdragsbeløpene i henhold til avdragene på betalingsplanen.
Hvis du velger alternativ 2, skal du benytte samme kundeidentifikasjonsnummer (KID) og kontonummer for alle delbetalingene.
Kan jeg dele opp fakturaen i avdrag i etterkant?
Det er mulig å inngå en nedbetalingsordning, men da må man gjøre en avtale med oss om hvordan dette skal gjøres. Du kan enten sende en henvendelse på e-post til kundeservice@samlerhuset.no eller ringe kundeservice på telefon 0 25 50.