Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.


Samlerhuset tilbyr deg abonnement på utvalgte samlinger. Abonnement skal bare være en fordel for deg. Det gir deg tilgang til en helt unik samling og samleopplevelse. I abonnement får du tilsendt ett og ett objekt, og du bygger opp samlingen din bit for bit, til et komplett sett, eller et lite samleunivers. Hvilke objekter du vil ha og ikke, det bestemmer du helt selv. Du betaler bare for det du mottar og beholder.

Slik bygger du opp din samling med ett og ett objekt. Det er både kjekt for å kunne sette seg inn i ett samleobjekt av gangen, studere det og sette seg inn i historien det representerer; men også muliggjør det samling for flere, fordi du dermed betaler for ett objekt av gangen, fremfor et helt sett på en gang. Det gir med andre ord flere anledningen til å eie komplette samlinger.

Å samle i abonnement, og fylle et skrin objekt for objekt blir som en slags motsatt konfekteske; du setter inn én og én bit, og nyter hver og en, frem til esken er full!

Ekstrafordeler i abonnement – ingen forpliktelser

I abonnement får du også noen ekstrafordeler. Vi ønsker at det skal være en unik og spennende opplevelse å samle i abonnement, og få en komplett serie. Du får tilsendt et og ett objekt som tilslutt utgjør en hel samling. Først av alt er samlingene vi tilbyr møysommelig bygget opp, og du får rikholdige sertifikater og historisk dokumentasjon tilknyttet objektene. Videre byr vi på skrin eller annen egnet oppbevaring til abonnementet, og annet samleutstyr. Det skal være en god opplevelse å bygge opp samlingen sin. Det blir som en slags motsatt konfekteske – du fyller konfekten inn bit for bit – til esken er komplett!

Åpent kjøp, og full returrett i 30 dager

Når du handler hos oss tilbyr vi alltid utvidet åpent kjøp i 30 dager, og du kan returnere innenfor disse dager uten noen forpliktelser eller spesiell grunn. Vi ønsker at du er fornøyd med det du kjøper og beholder fra oss. Er du ikke fornøyd, så beholder du det ikke, og betaler heller ikke for objektet, men returnerer det til oss. Husk bare å returnere innen fristen. Forbrukerloven gir deg rett på 14 dager åpent kjøp for nye kjøp - vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og returrett på hvert eneste objekt vi sender deg!

Ingen bindingstid eller krav om minstekjøp

Noen tilbydere av abonnement; være seg tilbydere av magasinabonnement, bokklubber eller treningssenter, har abonnement med bindingstid eller minstekjøpsforpliktelse. Slik er det ikke hos oss. Hos Samlerhuset stilles det aldri krav til minstekjøp, ei heller er det bindingstid i våre abonnement.

Ingen forhåndsbetaling – du betaler for det du får

Du betaler for det du får og beholder fra oss. Med samleobjektene du bestiller følger faktura for det aktuelle objektet. Først etter du mottar og bestemmer deg for å beholde objektet, betaler du for det via faktura som følger med objektet i forsendelsen fra oss. Når du er fornøyd, er vi fornøyde.

Les mer om abonnement hos Samlerhuset her.