På våre nettsteder bruker vi informasjonskapsler, som er en liten fil som legger seg på din datamaskin. En slik datakapsel inneholder kun informasjon og vil ikke gjøre endringer på din maskin.

Vi bruker tre ulike typer informasjonskapsler; tekniske informasjonskapsler som er nødvendig for at du i det hele tatt skal kunne benytte vår nettside, informasjonskapsler for preferanser og statistikk som gjør det mulig å optimalisere brukeropplevelsen din og informasjonskapsler som muliggjør markedsføring og oppfølging på tvers av nettsteder.

En av våre informasjonskapsler vil lagre brukerinformasjon mens du er inne i vår nettbutikk. Dette gjør vi av sikkerhetsgrunner samt for å kunne bedre din brukeropplevelse mens du er inne på siden. Denne informasjonen slettes etter avsluttet brukersesjon.

Dersom du ikke ønsker å ha tilgang til disse tjenestene, så kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar cookies. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede cookies.

 

Advarsel: Dette skjer om informasjonskapsler ikke brukes

Vi gjør deg oppmerksom på at ved ikke å akseptere informasjonskapsler, vil du kunne oppleve at funksjoner på nettsidene våre ikke fungerer. Vi gir også en generell advarsel om at dersom du sletter alle informasjonskapsler, vil du oppleve at funksjoner på andre nettsider heller ikke fungerer. Dette inkluderer flere sider der du ofte frekventerer, og som forandrer seg for å tilpasse seg dine preferanser. Dersom du ønsker å kvitte deg med informasjonskapsler på bestemte sider, er det enklere å slette dem i nettleserens oversikt over informasjonskapsler.

Hvis du er usikker på om du har slettet informasjonskapsler og hindret tilgang til nye informasjonskapsler, kan du sjekke ved å gå inn på www.samlerhuset.no. Da skal du få opp en advarsel om at vi bruker informasjonskapsler. Dersom du går inn på en underside, forlater Samlerhusets nettside og går tilbake til Samlerhuset.no, skal du få samme advarsel. Da har vi ikke lagret informasjonskapsler om deg.