Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Rosenholmveien 25, der Samlerhuset holder tilSamlerhuset tilbyr en spennende hverdag i et hektisk men særdeles hyggelig arbeidsmiljø!

 

Vi er fra tid til annen på jakt etter nye kolleger. Er det kanskje deg vi ser etter? 

Her finner du en oversikt over ledige stillinger for øyeblikket. 

Vi søker etter salgskonsulent

Formålet med stillingen er å drive med salg av Samlerhusets objekter, kombinert med det å være en historieformidler. Produktporteføljen består av både moderne og gamle mynter, frimerker og medaljer med hovedformålet å formidle samlerglede. Samlerhusets ambisjon er å skape eksepsjonelle kundeopplevelser – og ditt bidrag er sentralt i den daglige gjennomføringen. 

Du kan også sende oss en åpen søknad uten å søke på en bestemt stilling. Send oss et personlig brev merket «søknad» vedlagt oppdatert CV til:

Samlerhuset Norge AS
Postboks 523
1411 KOLBOTN
Epost: kundeservice@samlerhuset.no

 

Hvordan er det på Samlerhuset?

Samlerhuset består av flere avdelinger, inkludert marked, salg, innkjøp, økonomi, administrasjon, IT, Lager og kundeservice. For at arbeidet skal gå så bra som mulig, har vi mye kontakt mellom avdelingene, og vi er opptatt av å ha et åpent og inkluderende miljø. Alle spiller en viktig rolle her på Samlerhuset, og vi er opptatt av å bruke hverandres kunnskaper og evner for å gjøre selskapet bedre.

Siden alle avdelingene har direkte og indirekte behov for hverandre - innkjøp skaffer mynter som marked gjør klar til salg, mens kundeservice er parat for å svare på spørsmål, lager klargjør og sender og økonomi holder orden på betalinger og administrasjon passer på at alt går riktig for seg - er det viktig at du er flink til å kommunisere. Dette kan gjøres både skriftlig og muntlig avhengig av hva emnet er, hva som er mest effektivt og hva som passer best for deg som person.