Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Rosenholmveien 25, der Samlerhuset holder tilSamlerhuset tilbyr en spennende hverdag i et hektisk men særdeles hyggelig arbeidsmiljø!

Jobb hos oss hos Samlerhuset Norge

Vi søker dyktige selgere! Vi har et salgsteam med god, lun stemning, og lav turnover. Vi har en veldig hyggelig kundegruppe, og relasjonssalg er sentralt i vår dialog med kunder, som dyrker sin hobby med oss. Vi holder til i lyse og hyggelige lokaler rett utenfor Oslo. 

Historie og samling er hjertet av vår virksomhet, men du må ikke nødvendigvis hverken ha teft eller interesse for det før du starter. Du blir gitt god opplæring, og når du har jobbet hos oss en tid, vil du nærmest ha en garanti for at du i allefall kan mye om dette, kanskje også får du en interesse for historie og samfunn for livet videre.

Samlerhuset er en salgs- og markedsføringsbedrift som har fokus på å skape samlerglede og formidle historie. Vårt slogan er ‘’Historien i dine hender’’. Vi jobber med en unik portefølje av historiske mynter, medaljer, frimerker og sedler, som strekker seg 2600 år tilbake i tid, men som også innebærer en rekke elementer fra samfunnet i dag. Det unike og spennende er at til sammen blir alt med inn i fremtiden. Samlerobjekter er nemlig representanter fra historie og samtid, som blir med inn i fremtiden. Nettopp det syns vi er veldig spennende, for hva symboliserer og representerer en mynt, hvem har eid den før den falt i vår hånd og vårt eie, og hvem vil eier mynten i fremtiden? Det er lett å drømme seg bort med en flere hundre-, eller tusen år gammel mynt i hånden!

 

Utviklingsmuligheter hos Samlerhuset Norge

Vi tror på å skape en arbeidsplass med en kultur som inspirerer ansatte til å kontinuerlig utvikle seg faglig og personlig. Dette håper vi at gjenspeiles i vårt engasjement for våre medarbeideres trivsel og karrierevekst.

Vi målsetter å ha en prestasjonskultur, og jobber under mottoet ‘’vi skal være best på å bli bedre’’. Det er fordi vi tror at vi hele tiden må utvikle oss videre, i takt med våre kunders ønsker, interesser og preferanser. Derfor fokuser vi på å tilrettelegge for gode prestasjoner, fordi vi har tro på at det er gode prestasjoner over tid, som skaper gode resultater.

 

Hvordan er det å jobbe hos Samlerhuset?

Vi er et lag som ønsker å oppnå gode resultater sammen. Det kommer tydelig frem i arbeidsmiljøet vårt. Vi har en flat organisasjonsstruktur, byr på betydelig ansvar og frihet til å eksperimentere og utvikle seg, organisasjonen og produktene vi tilbyr. Selv om vi snart har eksistert i 30 år, har vi fortsatt mye gründer mentalitet. Det gjør det gøy å være her!

Lederne våre erkjenner at vi bruker mye av livene våre på jobb, og vi har derfor et mål om at vi skal ha det morsomt i så mange som mulig av de timene – også på jobb. Hos oss vil du oppleve at det er takhøyde for både humor og diskusjoner. Vi tror at det danner grunnlag for å skape eksepsjonelle resultater – for oss – hverandre – og ikke minst for våre kunder!

 

To ansatte deler sin erfaring med å jobbe i Samlerhuset:

 

Markedssjef Christian - Kort fortalt, hvem er du?
Jeg heter Christian og er markedssjef i Samlerhuset. Med over 10 års fartstid i Samlerhusets markedsavdeling kan jeg med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt en kjedelig dag på jobb. Mitt mål som markedssjef i Samlerhuset er å skape Samlerhuset-gruppens beste markedsavdeling, hvor vi sammen stadig utvikler oss. I Samlerhuset har jeg hovedsakelig jobbet med historiske mynter, og fått mulighet til å videreutvikle dette til å bli en betydelig inntektskilde for Samlerhuset gjennom markedsføring, CRM og produktutvikling.

Hvorfor ville du begynne å jobbe i Samlerhuset og har jobbhverdagen svart til forventningene du hadde før du startet?

Jeg valgte Samlerhuset da jeg innså at jeg fikk mulighet til å skape noe sammen med en gjeng som brant like mye som markedsføringsfaget som meg. Hos tidligere arbeidsgivere hadde jeg erfart at markedsføring ofte bestod av å oversette kampanjer til norsk. Hos Samlerhuset fikk jeg mulighet til å skape mine egne markedsføringskampanjer og ta aktivt del i produktutviklingen. Jeg skal ærlig si jeg var litt skeptisk til Samlerhuset som drev med salg av mynter og medaljer, det hørtes litt gammeldags og umoderne ut. Ikke kunne jeg spesielt mye historie, og mynter kunne jeg ingenting om, da jeg først og fremst var markedsfører. Jeg hadde nok sett for meg en litt mer «gubbete» bedrift, men den antakelsen ble raskt lagt til side under mitt første intervju med Samlerhuset. Faktisk har jeg ikke samlet selv, men det er ekstremt gøy å skape samlerglede og bidra til å dyrke interessene til kundene våre.

Hvorfor er det spennende å jobbe i Samlerhuset?

Fordi det hele tiden skjer noe nytt. Vi jobber kontinuerlig med ulike prosjekter og kampanjer, jeg føler sjeldent at jeg jobber for lenge med det samme.  I tillegg får jeg mulighet til å jobbe for en arbeidsgiver som ikke bare er opptatt av tallenes tale, men også at de ansatte utvikler seg både faglig og personlig. Det gjør at man ikke stagnerer, men stadig utvikler seg.

Kan du si litt om hvordan det er på kontoret hos dere og hva som danner et godt arbeidsmiljø?

Det beste med å jobbe i Samlerhuset er at man får jobbe i et miljø hvor alle ønsker hverandre suksess. Hos oss er det aldri vanskelig å spørre en kollega om hjelp, eller sparre med hverandre på tvers av avdelinger for å oppnå best mulige resultater. Mange hos oss har lang ansiennitet, som gjør at vi gjennom årene har blitt godt kjent med hverandre. Miljøet hos oss vil jeg si kjennetegnes av stor takhøyde og åpenhet, vi respekterer hverandres ulikheter og enes om å skape best mulig resultater for Samlerhuset.

------------

Stina, Kort fortalt, hvem er du?

Jeg heter Stina og jobber som markedsfører i Samlerhuset, noe jeg har gjort i litt over 2 år. Her har jeg ansvar for planlegging, gjennomføring og analyse av de største markedskampanjene våre. Jeg jobber også en del med å få inn nye leads, da gjerne gjennom digitale kampanjer.

Hvorfor ville du begynne å jobbe i Samlerhuset og har jobbhverdagen svart til forventningene du hadde før du startet?

Jeg ønsket å begynne i Samlerhuset fordi de ga inntrykk av å ha en veldig flat struktur, der jeg kom til å få mye ansvar og det var store muligheter for å teste ut nye ideer. Det virket også som om det var et bra arbeidsmiljø, som var gode på sosiale aktiviteter. Min jobbhverdag har møtt mine forventninger og vel så det! Jeg fikk mye tillit veldig tidlig, og det er et miljø som er veldig åpen for å teste ut nye ting, noe jeg syns er veldig gøy!

Hvorfor er det spennende å jobbe i Samlerhuset?

Jeg syns det er spennende å jobbe i Samlerhuset fordi man får mye frihet under ansvar. Jeg kom inn som nyutdannet og fikk tidlig ansvar for flere store kampanjer. Her har jeg fått muligheten til å lære masse og utvikle meg selv innenfor de fagområdene jeg syns har vært gøy.

Kan du si litt om hvordan det er på kontoret, og hva som danner et godt arbeidsmiljø?

For å danne et godt arbeidsmiljø syns jeg team-følelsen er viktig. At man jobber mot samme store mål, selv om man kanskje jobber med forskjellige arbeidsoppgaver. I tillegg er det sosiale viktig for meg. For at jeg skal glede meg til å gå på jobb er det viktig at det er gøy å være der, noe jeg syns vi har fått til i Samlerhuset. Vi jobber som et lag, der vi hjelper hverandre når det trengs for at vi sammen skal nå våre felles mål. I tillegg er det en bedrift som er gode på å gjøre sosiale ting sammen, både i og utenfor arbeidstiden.

 

Søk nå og form din fremtid hos Samlerhuset Norge!

Du kan også sende oss en åpen søknad uten å søke på en bestemt stilling. Send oss et personlig brev merket «søknad» vedlagt oppdatert CV til:

Samlerhuset Norge AS
Postboks 523
1411 KOLBOTN
Epost: kundeservice@samlerhuset.no